HARRY POTTER 20: Emma Watson könnyekben tört ki - Videó

Már 20 éve, hogy a mozikba került a "Harry Potter és a bölcsek köve", az évforduló alkalmából ismét találkoztak a főszereplők. Megható felvétel készült.

A nyolcrészes sorozat mára már legendássá vált, rendszeresen ismétlik a tévécsatornák és a streemaing-szolgáltatók is folyamatosan kínálják. Az évforduló alkalmából az HBO Max (Németországban a Sky csatornán) újév napján egy találkozót sugároz majd. Emma Watson, Daniel Radcliff, Rupert Grint és társaik visszatérnek a Roxfortba, hogy beszéljenek karrierjük eme jelentős mérföldkövéről.

via GIPHY

Az internetre most fel is került egy új előzetes, amiben már erről a találkozásról mutatnak képeket és a jelek szerint - 10 évvel a legutolsó film megjelenése után - nagyon érzelmesre sikerült a viszontlátás. Emma Watson például nem is bírt az érzéseivel. "Amikor (...) nagyon nehéz idők járnak, van valami a Harry Potterben, ami gazdagabbá teszi az életet".  - mondja Rupertnek. A színész egyetért vele, és hozzáteszi: "Egy család vagyunk, mindig részei leszünk egymás életének".

Ebben a pillanatban megfogják egymás kezét, miközben Emmának elerednek a könnyei...

Címlapfotó: Youtube/ScreenShot

24 óra