Mindenki elfordult tőle - Megszülalt az életéért küzdő Damu Roland húga

Válságos állapotban küzd az életéért Damu Roland. A Borsnak a húga azt is elmondta, a hírekből értesült erről ő is.

Koronavírusos lett, de egy néhány hete adott interjújában ő maga beszélt arról, más súlyos betegségekkel is szembe kell néznie. Damu Rolandot a legfrissebb hrek szerint egy főváros kórhéz intenzív osztályán kezelik, műtüdőre kötötték, állapota válságos. A Bors megtalálta a színész húgát, aki meglepő dolgokat árult el a híres testvéréről.

"Sokáig nagyon jó testvérek voltunk, akkor romlott meg a viszony, amikor a kislányát letagadta. Minden kapcsolatot megszakítottunk."

- mondta a lapnak a színész tetsvére, majd további meglepő dolgokról mesélt.

"Pénzt is kért tőlem kölcsön, de a mai napig tartozik, de úgy tudom nem csak nekem. Amikor először hallottam az egészségügyi problémáiról, azt gondoltam, csak ki akar bújni a felelősség alól, nem tudtam, hogy ilyen nagy a baj. Tudja a telefonszámomat, megkereshetett volna. (...) Mindenki eltávolodott tőle, fogalmam sincs, kihez tudnék fordulni miatta. Neki nem volt családja, nagyon sajnálom, és borzasztó ezt kimondanom, de mindent magának köszönhet." - mesélte Damu Anita.

"A lelkem most nagyon dolgozik miatta, de nem tudok mit tenni. Ki fogja ápolni, ha szüksége lesz rá? Sokat szenvedtem miatta és a család miatt is, ráadásul nem jött jókor ez a hír, mert kisbabát várok. Sajnálnám, ha így érne véget az élete, de azt nem szeretném, hogy a családtagjaimban miatta bárkinek is lelkiismeret-furdalása legyen. Jobbulást kívánok neki!" - zárta a mondandóját a nő.

Damu Roland november közepén az ATV Jakupcsek Night című műsor vendége volt, ahol az állítólagos tartozásairól, kislányáról, kölcsönökről is mesélt, sőt, elárulta, egy betegséggel is szembe kell néznie. 

 

Címlapfotó: ATV.hu/ScreenShot

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra