Gyönyörű feleségét is megmutatta a vörös szőnyegen Matthew McConaughey - Fotók

24 éves volt a felesége, amikor összejöttek, 15 éve élnek boldog kapcsolatban. Ritka pillanat: együtt jelentek meg nyilvánosan. 

Matthew McConaughey-t ismé a vörös szőnyegre szólította a kötelesség, ez az alkalom pedig azon ritka pillanatok egyike lett, amikor a szerelmét is magával vitte. A színész 15 éve van együtt a párjával, Camila Alves-szel és már három közös gyermekük is van. Ahhoz azonban, hogy együtt lássuk őket, gyakran éveknek kell eltelnie, legutóbb épp két esztendeje volt ilyen alkalom.

Most az Énekelj! 2. részének premierjére mentek el együtt.

Matthew a 90-es években rendre a vígjátékokban kapott szerepet, és általában ő alakította a szépfiút. Ezt követően a népszerűsége az ekgekbe szökött, így egy idő után már ő maga válogathatott kedvére a szerepek közt. Legutóbb a Wall Street farkasa című kultikussá vált alkotásban lepte meg a világot a külsejével, egy tapasztalt, kiélt brókert alakított (Lásd címlapfotónk - A szerk.). Az Énekelj 2.-ben csak a hangját kölcsönzi az egyik karakternek, azonban így is ellopta a showt a vörös szőnyegen.

Hosszú hajjal, a szerelmével, nem akármilyen szettekben vonultak fel! Ámul a világ!

Megmutatta szerelmét a sármos színész - 15 éve boldogok együtt!
  • Matthew McConaughey
  • Matthew McConaughey
  • Matthew McConaughey

Címlapfotó: Profimedia/ReDot

24 óra