MEGDÖBBENT A VILÁG! Egy főszereplő halálával indul a Szex és New York folytatása - Fotók

Spoiler: mától elérhető a Szex és New York folytatásának első epizódja, és a visszatérés sokkolja a világot. Egy főszereplő halálával kezdődik.

Az egész világ erre a napra várt, de senki nem számított ekkora fordulatra. 17 évvel a kultikus sorozat befejezése után a Szex és New York visszatért - és rögtön az első epizódban sokkol! Figyelem, spoiler! Carrie Bradshaw nagy szerelme, Mr. Big meghal! A 67 éves Noth által alakított karakter szívrohamot kap és élete utolsó pillanatait szerelme karjaiban tölti. Carrie és Big szerelme hat évadon át tartotta lázban a világot, végül egymásra találtak, össze is házasodtak, révbe értek. A szex és New York folytatásában viszont ez a tragédia ismét szinglivé teszi a Carrie-t. 

Itt a legfrissebb előzetes:

Chris Noth és Sarah Jessica Parker egyébként a képernyőn kívül is szoros barátságot ápolnak a forgatások óta. Ez jól látszott szerdán New Yorkban is, ahol az And just like that ... néven képernyőre kerülő folytatás premierjét tartották. Természetesen a főszereplők egytől-egyig felvonultak a vörös szőnyegen és ismét elkápráztatták a világot a ruháikkal. A bemutató óta azonban minden ember csak a könnyeit törölgeti. Mr- Big nem mindennapi halála a legdrámaibb forgatókönyv, ami a Szex és New York-ot illeti.

Aki kíváncsi a történetre, a galáriánk utolsó képe alatt megtalálja - de nézzük a ruhakölteményeket!

Íme a főszereplők a vörös szőnyegen! (És Mr. Big utolsó jelenetének története)
  • Sarah Jessica Parker
  • Kristin Davis
  • Cynthia Nixon
  • Szex és New York főszereplők
  • Sarah Jessica Parker és Chris Noth

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra