Ezt kérte a végrendeletében Kóbor János

Határozott elképzelése volt, milyen temetést szeretne, Kóbor János mindenről végrendelkezett.

December 6-án, hétfőn alulmaradt a koronavírussal szembeni harcban, elhunyt Kóbor János. Az Omega menedzsere most azt is elárulta, az énekes végrendeletet írt. Trunkos András a Blikknek árulta el, hogy az énekes azt kérte, a hamvait szórják a Balatonba. A szertartéson csak a szűk családja vehet majd részt, a rajongók egy másik alkalommal, a budapesti Bazilikában búcsúzhatnak majd el tőle.

"December 17-én lesz a gyászszertartás a Szent István-bazilikában. Beszédet mond Frenreisz Károly, illetve a rajongói klub vezetője, Gazdag László is. A misére bárki eljöhet, most pedig azon dolgozunk, hogy a televízió is közvetítse. Sok külföldön élő rajongó szerette Meckyt, de nem tudnak Budapestre utazni a szertartásra, viszont szeretnénk, ha ők se maradnának le róla" - mondta a Blikknek Trunkos András.

Korábban az is kiderült, a menedzser az ünnepek után leül a zenekar tagjaival, hogy kitalálják, hogyan tovább, mi a méltó. 

“Annyi bizonyos, hogy Kóbor János halálával véget ért az Omega története is. Omega néven többé nem lép zenekar színpadra”

– mondta Trunkos néhány napja a Borsnak.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra