A Megasztár énekese sérült meg az újpesti tömegkarambolban

Kedden írtuk meg: 6 autó ütközött össze Újpesten az Árpád úton, a TWN.hu olvasója kiszúrta, a baleset sérültje a Megasztár felfedezettje.

Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze hat gépjármű 2021. december 7-én 10 óra 35 perc körül a Budapest, IV. kerületi Árpád út 74. szám előtt - közölte kedden a rendőrség a honlapján. Az elsődleges adatok alapján egy gépkocsi felborult, illetve egy ember megsérült. A közleményből az is kiderült, a helyszínelés idejére három sávot is lezártak, nagy volt a torlódás.

A TWN.hu egyik olvasója kiszúrta, a balesetben felborult autót a Megasztár énekese, Pál Tamás vezethette. Ez állítja ő a közösségi oldalán. 

"Mai napom. Az "egy ember megsérült" az én voltam. De egy karcolás nélkül úsztam meg a felborulást. Nekem jött a BMW-s, padlógázzal, állítólag még sárgában, de nekem már zöld volt, felborított és nekilökött még másik 4 autónak. Mentő bevitt, de nem volt semmi bajom, szóval jelentem, minden rendben. Köszönöm a helyszíni segítségnyújtást a mentősöknek, rendőröknek, tűzoltóknak, civileknek. Mindenki vigyázzon magára!" - írta az énekes.

Címlapfotó: Facebook/orzsagosmentok

24 óra