ITT A BIZONYÍTÉK: 11 évvel fiatalabb kolleganőjével jött össze az ismert színész!

Néhány hónapja írtuk meg: miután a menyasszonya elhagyta, egy kolleganőjével szerettek egymásba. Most már bizonyíték is van.

Hét évig jártak jegyben, két gyermekük is született, nem csoda, hogy a világ felkpta a fejét, amikor kiderült, Olivia Wilde szakított vőlegényével, Jason Sudeikis-szel. Raádásul egy harmadik fél is a történet főszereplője lett, hiszen a színésznő szinte azonnal össze is költözött a tőle 10 évvel fiatalabb Harry Styles-szal.

Sudeikis és Wilde 7 évig alkotott egy párt: 

Közben Sudeikis az akkori hírek szerint is hasonló irányba mozdult, a nála tizenegy évvel fiatalabb modellel, Keeley Hazellel jött össze. "Már egy ideje randiznak. Egyszerűen jól érzik magukat, egyelőre nincs köztük semmi komoly" – mondta júliusban a pár egy közeli ismerőse a sajtónak. Most friss képek készültek róluk, nem is akármilyenek.

Fotó: Profimedia/RedDot

A mexikói Cabo San Lucasban fotózták le Jason Sudeikist és Keeley Hazell-t. A 35 éves modell és a színész önfeledten turbékolt a rekkenő hőségben. Utoljára szeptemberben látták őket együtt, akkor azonban egy ismerősük határozottan állította, csak barátok. Nos, a friss fotók alapján ez a teória megdölt:

Fotó: Profimedia/RedDot

Sudeikis és Hazell jó ideje ismerik egymást: 2014-ben együtt szerepeltek a "Kill the Boss 2" című filmben. A 35 éves színésznő ráadásul tavaly óta visszatérő szereplője a Ted Lasso című sorozatnak, amelynek Sudeikis a főszereplője.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra