Összeomlott a veterán, amikor Dwayne Johnson átnyújtotta a meglepetését - Videó

Nem először történik ilyen, de jelek szerint most sem számított rá senki. A legkevésbbé a meghatottságtól összeomló veterán.

A Szikla a jelek szerint pontosan tudja már, hogy kerülhet az ember világszerte címlapokra, és hogyan lehet hős, ami a mindennapokat illeti. Dwayne Johnson esetében ráadásul már hagyományról is beszélhetünk, hiszen alig egy éve valami kísértetiesen hasonló dolog történt, aminek szintén ő volt a főszereplője.

Akkor a világíhrű színész a közösségi oldalán számotl be róla, hogy gyerekkorában nem volt hol laknia, és a Bruno Lauer nevű barátja fogadta be az otthonába. Segített neki abban, hogy talpon maradjon az életben akkor, amikor még senki nem tudta ki ő. Pláne nem, hogy milyen sokra viszi majd. Dwyane tavaly Karácsonykor azért kereste fel a férfit, hogy meglepje őt - egy autó volt az ajándéka.

Most valami kísértetiesen hasonló történik, azaz történt. Imsét előkerült egy videó, ami egy filmbeutatón készült, a vendégeket pedig A Szikla hívta meg a vetítésre. A Netflixen nagy sikerrel induló Red Notice, azaz "Különösen veszélyes bűnözők" című film premierjére hívott vendégeket.

Egyikük a végén összeomlott az örömkönnyeitől!

Kattints a nem mindennapi videóért!

24 óra