KISZIVÁROGTAK A BULIKÉPEK: rá se ismersz a 33. szülinapján Conchita Wurst-ra!

Hét éve már, hogy megnyerte az eurovíziós dalversenyt, a napokban pedig már a 33. születésnapját ünnepelte. A tudta nélkül kerültek ki a buli képei a netre.

Conchita Wurst 2014-ben ült fel az Eurovízió trónjára, majd 3 éve ismerte be, hogy HIV-fertőzött. Az azóta eltelt időszak az életében és karrierjében is számos más meglepetést is tartogatott. Az Eurovízió nyertese több alkalommal is drasztikus változásokat hajtott végre magán, a bécsi Operabálon például már kopaszon, egy mélyen dekoltált fehér ruhában jelent meg. Hatalmas botrányt kavart ezzel, hiszen nem mindenkinek tetszett ez a merész viselet, és nyilvánosan is felszólaltak Conchitával szemben.

via GIPHY

Majd alig két éve nagy bejelentést tett a közösségi oldalán: Conchita Wurst halott. Azóta persze kiderült, hogy ez az állapot sem tartott sokáig, hiszen csak annyiról volt szó, hogy a szakállas, hosszúhajú karakterét egy ősz bácsira változtatta akkori klipjében. Azóta is számos alkalommal meglepte már a világot és nincs ez másképp most sem. A múlt hétvégén a születésnapját tartotta, és hatalmas bulit szerveztek neki.

Pechjére a buliképek elárasztották a közösségi oldalakat. Aki bejutott, sorra teszi ki. Rá sem ismernél az ünnepeltre!

33 éves lett a szakállas énekesnő - őrült képek kerültek elő a bulijáról!
  • Conchita Wurst
  • Conchita Wurst bulija
  • Conchita Wurst bulija
  • Conchita Wurst bulija
  • Conchita Wurst bulija
  • Conchita Wurst bulija

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra