Tragédia! 37 évesen hunyt el a Megasztár énekesnője, Kandech Evelyn

Hosszú betegség után hunyt el a tehetségkutató első szériájának felfedezettje.

Pályatársai, barátai sorra búcsúznak tőle a közösségi oldalakon. Így derült ki a tragikus hír, elhunyt Kandech Evelyn. Tóth Vera az elsők között búcsúzott el versenytársától. “Drága Evelyne… Énekeld tovább az angyalokkal a Csillagdalt… Nyugodjék békében örökké lázadó lelked… Kandech Evelyne élt 37 évet. Döbbenet” – írta egy közös képük mellett, majd egy kommentben ő árulta el, egy hosszantartó betegség után hunyt el a 37 éves Evelyn.

"A halál a legkegyetlenebb tükör. Beleordítja az arcunkba, mennyire fontos az, hogy élünk, és tehetünk. Bármit. Kandech Evelyne hazatért. Mi itt maradtunk. De az Öreg összeköt minket örökre." - írta Torres Dani.

Kandech Evelyne az NLC.hu híre szerint 1984-ben született, édesapja Sierra Leone-i. Ének-zene tagozatos általános iskolába járt, gyerekként kórusokban énekelt, és csellón tanult játszani. "A középiskola után a Pécsi Tudományegyetem teológia szakára nyert felvételt. Jelentkezett a Megasztár legelső évadába, ahol a legjobb 12 versenyző közé jutott be. A negyedik helyig jutott." - írják.

Címlapfotó: TV2

24 óra