TELJESEN ELTORZULT AZ ARCA: plasztikával vádolják Tom Cruise-t - FOTÓK

Egy baseball-meccsre látogatott ki a hétvégén, a netre került képek miatt azóta is róla beszél mindenki. A Hollywood-i szuperhősre ráragasztották a hörcsögfejű jelzőt.  

1981-ben forgatta az első filmjét, de csak 1986-ban a Top Gun című filmmel lett világhírű. Onnan pedig nem volt megállás. Tom Cruise az egyik legkeresettebb és legjobban kereső Hollywood-i sztár lett, akiért természetesen odavoltak a nők is. 1987-ben Mimi Rogerst kísérte oltár elé, majd három évvel később elváltak. Ugyanabban az évben, 1990-ben ismerte meg Nicole Kidmant a Mint a villám forgatásán, még ugyanabban az évben Karácsonykor feleségül is vette. Kapcsolatuk 2001-ig tartott, majd jött Penelope Cruz, végül Katie Holmes, akivel 2006-ban keltek egybe. 2012-ben váltak el, egy közös kislányuk született, Surie Cruise.

Cruise az elmúlt években is szuperhősként forgatta a filmjeit, friss fotói láttán azonban mindenkinek kikerekedik a szeme! Úgy, mint Tom Cruise feje!

via GIPHY

Tom Cruise nem véletlenül lóg ki még a Hollywood-i sztárok közül is - ő egy egészen más világ. Hosszú évek óta rejtőzködő életet él, nagyon szigorú feltételekkel hajlandó tárgyalni, és sosem enged az igényeiből. Ennek ellenére is tele van munkával, hiszen valamiért a közönség meg szereti a munkáit. A múlt hétvégén azonban a legfanatikusabb Tom Cruise rajongók szeme is kikerekedett: a sztár a San Francisco Giants - Los Angeles Dodgers baseball meccsre látogatott ki, ahol el sem tudott volna bújni a világ elől.

A róla készült képeken azonban mindenki megdöbbent! Elrontották az arcplasztikáját? Vagy csak hízúkúrán van? 

Eltorzult arca miatt lett beszédtéma - Vajon mi történt Tom Cruise-zal?

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra