Magassarkús rúdtáncos lett Király L. Norbiból - VIDEÓK

Tíz éve szerepelt a tehetségkutatóban, majd megnősült, és gyermekük is született. Miután a zenei karrierje nem úgy alakult, ahogy szerette volna, Király L Norbinak új életet kellett kezdenie. Rúdtáncos lett - őstehetség!

A tehetségkutató egyik legszínesebb egyénisége volt tíz éve, a műsor után azonban hiába kereste az útját, nem sikerült felépítenie a karrierjét. Király L. Norbi mindeközben megnősült, majd édesapa lett, a kapcsolata azonban megromlott a feleségével így elváltak. Volt idő, hogy a gyerektartást se tudta fizetni, és ezzel került a hírek közé. Norbi ugyanis felfüggesztett börtönt kapott, amiért nem fizetett.

Be kellett látnia, állandó munka és bevétel nélkül képtelen lesz talpon maradni! 

 

A post shared by Király L. Norbert (@kiralylnorbi) on

Néhány éve derült ki, az énekes megszerezte a jogosítványt, majd sofőrként kezdett el dolgozni. Egy időben alaposan ki is kerekedett, ezt követően kezdett ismét sportolni. Időközben megtanult főzni is. A nagy meglepetések azonban csak az utóbbi hetekben derültek ki, az egykori énekes oldalán olyan videók tűntek fel, amelyek ámulatba ejtik a rajongókat. De nem túlzás az egész országot. Norbi a jelek szerint rúdtáncra adta a fejét, 20 centis magassarkúban, félmeztelenül tekereg a levegőben.

A mozdulatait a szakmabeliek is irigyekdve nézhetik - ránézésre született tehetség!

Hihetetlen videók a neten: Király L. Norbi rúdtáncos lett!

Címlapfotó: Instagram/kiralylnorbimagan

24 óra