Adele rejtélyes videója 6 év után új reményt ad a rajongóknak

Ez a 20 másodperc egy hatéves szünet végét jelentheti...

Újabb találgatásokra ad okot Adele legfrissebb videója. A fekete-fehér klipben, amelyet a Twitteren és az Instagramon tett közzé, az látható, amint egy kazettát csúsztat be egy autóba, majd egy országúton hajt végig, miközben kották lobognak az ablakon. Ezt követi egy 13 másodperces zongoraszó, a végére pedig ott a szöveg: "Easy On Me".

Csak az első órában 6 millióan nézték meg a felvételt, a jelek szerint pedig 6 év után Adele új dallal/albummal jelentkezik majd október 15-én.

Régóta zajlanak a találgatások, hogy az Oscar- és Grammy-díjas énekesnő hamarosan új albummal jelentkezik majd, amelyen már évek óta dolgozik. Korábban a 30-as számot világszerte olyan kiemelkedő épületekre vetítették ki, mint a Brandenburgi kapu, a párizsi Eiffel-torony és a római Colosseum, de Oroszországban, Brazíliában és a Fülöp-szigeteken is.

A rajongók szerint ez a szupersztár új albumának címe. Hiszen korábbi albumai is hasonló címet viseltek: 2008-ban az énekesnő "19" címmel adta ki a debütáló albumát, amelyet akkori életkoráról nevezett el. A "21" című album 2011-ben, majd 2015-ben a "25" című album következett.

Címlapfotó: Instagram/adele

24 óra