ELADÓ! Justin Timberlake és Jessica Biel 11 milliárdért hirdette meg a Hollywood-i álmot! - FOTÓK

Két éve lassan, hogy kínos fotók készültek Justin Timberlake-ről az éj leple alatt egy kolleganőjével, most sokan a szívükhöz kaptak, amikor kiderült: az álompár eladja az otthonát. 

Nem akármilyen képek készültek 2019. decemberében Justin  Timberlake-ről: egy paparazzi egy erkélyen örökítette meg a színészt, amint nagyon bizalmi kapcsolatba kerül egyik kolléganőjével. Miután a képek nyilvánosságra kerültek, a színész is belátta, reagálnia kell rájuk. Az színész beismerte, nagyot hibázott. Túl sokat ivott azon az estén, de határozottan kijelenti, semmi nem történt közte és a színésznő között, akivel intim helyzetekben fotózták le. "Megbántam" - írta a közösségi oldalán. 

Mindezek fényében most sokan a szívükhöz kapta: a sztárpár háza eladó lett!

via GIPHY

A sztár 14 éve jött össze először a jelenlegi feleségével, majd egy szakítást követően 2011-ben kérte meg a kezét, 2012. októberében pedig össze is házasodtak. A történtek ellenére 9 éve élnek boldog kapcsolatban látszólag, a néhány napja megjelent fotósorozat azonban számos kérdést felvet. Timberlake és Jessica Biel otthona az eladó ingatlanok közt bukkant fel, a pletykák máris szárnyrakeltek - tönkremehetett a házasságuk.

A pár egyelőre hallgat, a 10 milliárdos otthonukról készült képek viszont futótűzként terjednek! Ilyet még nem láttál! 

Ügynökség tette közzé a képeket - Eladó a Timberlake-hacienda!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra