MEGRÁZÓ KÉPEK! Matthew Perry ismét egy élő roncs - FOTÓK

A Jobarátok visszatérése kapcsán is ő került a címlapokra néhány hónapja: Matthew Perry beszélni alig tudott a képernyőn. Most újabb megrázó képek érkeztek róla, ismét érte aggódik a világ. 

Újra a címlapokon virít a Jóbarátok sztárja, ezúttal egy friss paparazzi fotósorozatának köszönhetően. Igaz, már az elmúlt években is jószerivel csak aggasztó hírek érkeztek Matthew Perry-vel kapcsolatban, aki gyakorlatilag alkoholista és láncdohányos lett. Mindezek követkzeményeként természetesen alaposan kikerekedett, és egy valóságos roncs lett belőle. A Jóbarátok: Reunion is veszélyben volt, ami a szereplését illeti, de sikerült némileg összekaparni őt. 

Más kérdés, a jelek szerint azóta ismét elindult a lejtőn! És robog lefelé!

via GIPHY

Alig egy éve a színész egyik barátja, Kayti Edwards adott exkluzív interjút a The Sun-nak. Őt egyébként egy időben gyengéd szálak is fűzték a színészhez és épp abban az időben volt mellette, amikor állítása szerint Matthew a leginkább mélyponton volt, ami a szenvedélybetegségeit illeti. Kayti azt mondta, volt nap, hogy 3-4000 dollárt (egy millió forint körüli összeget - a szerk.) is keresett naponta. Perry adta neki a pénzt, akinek a drogfüggősége akkorra olyan méreteket öltött, hogy fogalma sem volt tulajdonképpen, mi mindenre kért meg a nőt.

Kayti állításai sokkoltál a világot, csak úgy, mint a most nyilvánosságra került friss képek Matthew-ról! 

Egy élő roncs lett Matthew Perry - megdöbbentő dolgokat árult el a volt szeretője!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra