LEBUKTAK! Angelina Jolie és The Weeknd randiját paparazzi leplezte le - FOTÓK

15 évvel fiatalabb popsztárral randizik Angelina Jolie - harsogja a világsajtó pár napja, azóta pedg már a bizonyítékok is elkészültek.  Résen volt egy lesifotós.

Néhány napja írtuk meg: Abęl Makkonen Tesfaye, vagy, ahogyan az egész világ ismeri, The Weeknd megvette egész Kalifornia egyik legdrágább luxusvilláját. 21 milliárdot csengetett ki érte, a képeket elnézve az ember azonban hajlamos ezt az összeget is kevesellni. Mára pedig az is kiderült, talán nem véletlen a költözés, sőt, a megalomán luxusbirtok sem: sajtóhírek szerint ugyanis a 31 éves énekes egy ideje Brad Pitt exével, Angelina Jolie-val randizik.

Sokan kételkedtek a pletyka valóságtartalmában - aztán megérkeztek az első képek!

The Weeknd mára mindent elért, amiről a zenészek csak álmodhatnak, a sikernek köszönhetően pedig dúsgazdag lett. Csoda, hogy egy ideig Bella Hadid, majd Selena Gomez volt a szerelme? És a jelek szerint most Angelina Jolie lehet az újabb "áldozat". A 31 éves popsztár és a 46 éves színésznő egy Santa Monica-i étteremben randizott. 5 perc különbséggel érkeztek, egy külön teremben, másfél órát töltöttek együtt, majd egy autóval távoztak...

Ráadásul egy türelmes paparazzi mindent megörökített - felrobbant az internet! 

31 évesen uralja a világot, 21 milliárdos kecó dukál hozzá! Elájulsz!
  • The Weeknd villája
  • The Weeknd villája
  • The Weeknd villája
  • The Weeknd villája

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra