21 milliárdért vette meg az egyik legdrágább kaliforniai kecót magának The Weeknd! - FOTÓK

31 évesen már mindent elért, amiről csak álmodni lehet, meg is lett ennek a gyümölcse. The Weeknd most úgy érezte, kalifornia egyik legdrágább villája lenne méltó hozzá. Zsebből kicsengette az árát.

Abęl Makkonen Tesfaye neve keveseknek mond bármit is, a The Weeknd név azonban már világszerte jól cseng. És ha ezek után sem sikerül beazonosítanunk őt az emlékeinkben, elég egy-egy slágerét lejátszani, és vele fogjuk dúdolni majd. A kanadai származású sztár 31 éves korára bő tíz éve kezdte el feltölteni a dalaot a Youtube-ra, mára pedig már mindent elért, amiről a zenészek csak álmodhatnak. A sikernek köszönhetően pedig dúsgazdag lett. Csoda, hogy egy ideig Bella Hadid, majd Selena Gomez volt a szerelme?

via GIPHY

Nos, az új kecóját látva lesz még bőven kérője a hírességek közt! Kalifornia egyik legdrágább villáját tette zsebre!

A különös hajviseleteiről is ismert énekes most ismét a cílapokon, 2021 egyik legdrágább házvásárlását hajtotta végre néhány napja. Kaliforniában, egy Bel Air-i kúriát vásolt meg magának 70 millió dollárért, azaz közel 21 milliárd forintért. A házat a holland multimilliomos pár, Reinout és Danielle Oerlemans adták el, akik az elúlt 3 évben újították fel az épületet. Ki is bővítették, így ma már 3000 négyzetméteres a lakóterülete. Kilenc hálószoba, kültéri és beltéri medence, edzőterem, moziterem, zenei stúdió, golfpálya,...

Ilyen házat még nem nagyon láthattál, az internetes hírek közt sem!

31 évesen uralja a világot, 21 milliárdos kecó dukál hozzá! Elájulsz!
  • The Weeknd villája
  • The Weeknd villája
  • The Weeknd villája
  • The Weeknd villája
  • The Weeknd villája
  • The Weeknd villája

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra