FOTÓK LEPLEZTÉK LE! Babát vár a magyarok kedvenc színésznője - Fotók

Oscar-díjas, boldog feleség, és alig van túl még csak a harmadik ikszen. És rövidesen édesanya lesz. A róla megjelent friss paparazzi képek alapján mindenki biztos benne.

Jennifer Lawrence élete egy megvalósult álom. A színésznő a augusztusban töltötte csak be a 31-et, de gyakorlatilag már mindent elért, amiről a huszonévesek általában csak álmodnak. Szakmájában a csúcsra ért, Oscar-díjas lett, tavaly egy lélegzetelállító esküvőn kimondhatta a boldogító igent a férfinak, akit imád és aki a tenyerén hordozza. Így számára még az is belefér, hogy hatalmas veszteséggel adjon túl szeretett otthonától. A legutóbbi hír ugyanis ez volt vele kapcsolatban.

Néhány napja azonban friss pletyka - most meg itt az újabb bombahír! Kép is van! 

via GIPHY

A színésznő és férje egy bő hete egy romantikus vacsorára sietett, amikor egy paparazzi kamerájába botlottak. Nem is lenne ebben semmi hétköznapi, de a róluk készült képek akkor napokig lázban tartották a világot. Jennifer egy hófehér miniruhát választott az estére, ami bizony mindent meg is mutatott az alakjából. Talán többet is, mint szerette volna? A babával kapcsolatos híreket senki nem kommentálta azóta sem...

De most itt az újabb fotó, ami felrobbantotta a netet! Tagadhatatlan - állítják a rajongók!

Íme a világot felrobbantó képek! - Ugye, hogy ugye?
  • Jennifer Lawrence
  • Jennifer Lawrence
  • Jennifer Lawrence
  • Jennifer Lawrence és a szerelme

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra