Döbbenetes fordulat Britney Spears gyámsági ügyében - Ezt kéri az apja! - FOTÓK

Britney Spears indított pert, mert szeretett volna kikerülni apja gyámsága alól, néhány hete kiderült, az apja megenyhűl majd. És akkor most itt az újabb váratlan fordulat. 

Vissza fogja egyszer kapni a jogot, hogy a saját életéről dönthessen? - ez a kérdés foglalkoztatta hónapok óta a világot Britney Spears kapcsán. A 2000-es évek legnagyobb popcsillaga pedig ezért is indított pert a saját édesapja ellen, aki 12 éve hivatalosan a gyámja Britney-nek. Jamie Spearst az énekesnő összeomlása után jelölték ki erre a posztra, azóta ő döntött az életéről, még a több millió dolláros vagyonát is ő kezelte. A rajongók körében "Free Britney" címmel indult összefogás, hogy az énekesnő újra a maga ura lehessen.

Most váratlan fordulatot hozott az ügy: az édesapa váratlan dolgot kérvényezett kedden a bíróságon!

Alig egy hónapja Britney apja a bíróságnak jelezte, hajlandó lemondani a lánya fölötti gyámságról és a vagyona fölötti rendelkezésről. Jamie ügyvédje akkor kifejtette, ez a változás nem feltétlenül szolgálja majd az énekesnő érdekeit, de az apát, Jamie-t rengeteg támadás érte az utóbbi hónapokban, így hajlandó lenne lemondani a gyámságról. Most kedden újabb tárgyalási napot tartottak, és hihetetlen fordulatot hozott az ügy.

Britney apja kérvényt intézett a bírósághoz, ami abban szerepelt, megváltoztatja az énekesnő egész életét!

VÁRATLAN FORDULAT: Britney apja az egész világot meglepte!
  • Britney Spears táncol
  • Britney és az apja, Jamie
  • Britney és az apja.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra