Hármas ikreket hord a szíve alatt Rúzsa Magdi! - Fotó

A Blikk híre szerint az első orvosi vizsgálaton közölte az énekesnő orvosa, nem egy, nem kettő, hanem három magzatot lát az ultrahanggép monitorján.

Rúzsa Magdi és férje, Vilmos "úgy döntöttek, hallgatnak boldogságukról, kivárnak azzal, hogy a nyilvánossággal is megosszák határtalan örömüket." A Blikk most arról ír, a napokban egy viszgálaton mindent rendben találtak a picikkel az orvosok, így az énekesnő és párja végre világgá kürtölhette a boldogságát.

"Nemrégiben a férjemmel úgy döntöttünk, belevágunk egy olyan kalandba, amire eddig nem éreztük magunkat készen. Azon kuncogtunk, hogy az angyalkák már elég türelmetlenkedve várhatták ezt a döntésünket, hiszen szinte azonnal becsöngettek hozzánk. Mi pedig már nagyon várjuk a kis mókusainkat. Pár napja elsírtam magam, amikor megértettem, milyen isteni kegy és mekkora csoda az, hogy három kicsi lélek is egyszerre minket választott. Elmondhatatlan érzés. A legmesésebb az egészben, hogy mindez természetes módon történt. Nem volt itt lombik... Úgy érzem magam, mintha a Jóistentől valamiért olyan ajándékot kaptunk, amit csak kevesen kapnak. Olyan, mintha az ölébe emelve ringatna bennünket. Szinte érzem a jelenlétét "– mesélte boldogan a lapnak Magdi.

Címlapfotó: Instagram/ruzsamagdolna

24 óra