MINDENKI GRATULÁL: anya lett a magyarok kedvenc színésznője! - Fotók

Megszületett a kétszeres Oscar-díjra jelölt színésznő Scarlett Johansson második gyermeke. Nem akármilyen nevet kapott.  

A színésznő korábban Ryan Reynolds-nak és az újságíró Romain Dauriac-nak is kimondta már a boldogító igent, így ő már harmadszor ment férjhez tavaly év végén. A pár egy titkos esküvőn fogadott örök hűséget egymásnak, és ezen a napon is másokon segítettek. Az esküvőjük hírét ugyanis egy szervezet honlapján tették közzé, amely az éhező és elszigetelten élő idősek támogatásáért jött létre.

Alig egy hónapja a "New York Post" című amerikai lap örömteli hírt közölt: a színésznő terhes. Most pedig a babával együtt megérkezett a gólyahír is. "Scarlett Johansson férje, a 39 éves Colin Jost árulta el szerdán a baba nemét és nevét, amikor Colin feltette a hírt az Intsagram-oldalára, és megerősítette, hogy fiuk született, akinek a neve: Cosmo lett." - írja a Femcafe.hu.

A lap híre szerint 36 éves Scarlett Johansson és Colin Jost ezennel hivatalosan is szülők lettek. Johansson képviselője, Marcel Pariseau megerősítette a People-nek, hogy a színésznő nemrég szülte meg első közös gyermeküket. A színésznőnek ez a második gyermeke; már van egy hatéves kislánya, Rose, a volt férjétől, Romain Dauriac-tól.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra