HIHETETLEN HASONLÓSÁG: ez a színésznő a Netflix új Diana hercegnője - FOTÓK

A Netflix sorozatának sikere messze felülmúlta a várakozásokat, A korona jövőre már az ötödik évaddal folytatódik. Most bemutatták az új Diana hercegnőt és Károly herceget is.

Alig két éve adtunk hírt róla, hogy a  "The Crown" című sorozat negyedik évadára egy eddig szinte teljesen ismeretlen, fiatal színésznőt választottak ki Diana szerepére. Emma Corrin az internetes filmes adatbázis alapján addig egy rövidfilmben szerepelt, és egy brit detektív-sorozat egyik epizódjában kapott szerepet. Talán ezért is akadtak szép számmal, akik a közösségi oldalakon hevesen tiltakoztak a döntés miatt. Aztán az első fotók mindenkit megnyugtattak. Aztán valai egészen hasonló történt Kristen Stewart-tal, akit egy dokumentumfilmben kapta meg Diana szerepét.

A Netflix most bemutatta az 5. évad Diana-ját és Károly hercegét!

via GIPHY

Néhány nap múlva már 24 éve lesz, hogy Diana hercegnő tragikus hirtelenséggel, egy autóbalesetben elhunyt, a királyi család életéről készülő Netflix-sorozat készítői már most bedobták az ötödik széria főszereplőinek a nevét. Sőt, nem csak neveket, hanem a forgatásokon készült képeket is közzétették: a néhai hercegnőt egy 30 éves ausztrál színésznő, Károly herceget pedig egy 51 éves brit színész alakítja majd. Mindketten világhírűek, de ami a leginkább megdöbbenti most a sorozat rajongóit - a friss képeken kísértetiesen hasonlítanak Károlyra és Diana-ra.

Ami kiderült még: az ötödik évad az 1990-es évek elején játszódik, amikor Diana és Charles házassága már szétesett.

 

Világsztárok alakítják a a királyi család legismertebb házaspárját! Megjöttek a képek!
  • Diana hercegnő
  • Elizabeth Debicki Diana hercegnőként
  • Dominic West Károly hercegként
  • Kirsten Stewart Dianaként.
  • Emma Corrin Dianaként.

Címlapkép: Profimedia/RedDot

24 óra