TREND: íme a 3 darab, amit Carrie, Charlotte és Miranda máris divatba hozott - FOTÓK

Hetek óta sorra érkeznek a friss képek a Szex és New York folytatásának forgatásáról, és azt már bátran kijelenthetjük, a divatvilágra is hatással lesznek Carrie Bradshaw-ék. Sőt, már vannak is! 

And Just Like That... címmel folytatódik a Szex és New York - jelentette be az HBO Max néhány hónapja. Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), Kristin Davis (Charlotte York) és Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) is igent mondott a csatorna megkeresésére, azóta pedig már az is kiderült, több új szereplővel pótolják a Samantha-t alakító Kim Catrall-t, aki ígéretéhez hűen kihátrált a folytatásból. Talán már ő is bánja.

Carrie és a többiek ugyanis más most forradalmat csinálnak a divatvilágban - pedig csak néhány kép szivárgott ki a felvételekről!

Az "And Just Like That ..." forgatása javában zajlik, és egyre több kép kerül elő a forgatásokról. Köztük természetesen a New York-i stílusikonok első szettjei, amelyek máris komoly hatással vannak a trendekre. Sarah Jessica Parker Carrie Bradshawként, Kristin Davis Charlotte Yorkként, Cynthia Nixon pedig Miranda Hobbesként áll 23 év után ismét a kamerák előtt, az pedig már fix, hogy a három jó barát még most is a markában tartja a divatvilágot. A szakértők már ki is szúrtak néhány darabot...

Ez a 3 kiegészítő és stílus már most felforgatja a világot - Carrie-ék divatot teremtenek!

Ezeket a darabokat már most beszerezheted - Carrie-ék trendivé tették!
  • Szex és New York
  • Szex és New York
  • Szex és New York
  • Szex és New York

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra