LELEPLEZÉS: 50 évvel tűnt fiatalabbnak a koránál - így néz ki valójában Vera!

Egy fél évszázadot tagadhatna le a korából a népszerű divattervező - írják Vera Wangról rendszeresen a lapok. És akkor most valaki kitett róla egy retusmentes képet.

A népszerű divattervezőt szinte az egész világ ismeri, de, ha őt nem is, a ruháit bizonyosan. A Szex és New York 2. részében az ő egyik ruhája is feltűnik Carrie fotózásán, a nők többsége pedig azt a darabot azóta sem nagyon tudja kiverni a fejéből. Néhány éve azonban a ruha alkotójával is ez történik, a 72 éves Vera Wangról gyakran cikkeznek elképesztő alakja, és szinte ráncmentes tekintetet miatt. A róla megjelent hírek szerint akár 50 évet is letagadhatna.

Vagy mégsem? A hírességről egy másik híresség posztolt megdöbbentő képet!

via GIPHY

Az amerikai divattervező 1949 júniusában született, a közelmúltban töltötte a 72-t. És bár már az elmúlt hetekben is posztolt olyan képeket, amelyek miatt az egész világ felkapta a fejét, most a jelek szerint a csodának egy életre vége:- Veraról egy másik híres divattervező tett ki közös képet, ő azonban egy percig nem foglalkozott azzal, hogy néz ki a képen a divattervező. Miért is tette volna?

Vera retusmentes képe megmutatja a valóságot - nincs itt semmilyen csoda!  

Donna Karan leplezte le a valóságot - Íme Vera Wang igazi arca!
  • Vera Wang
  • Vera Wqwang bulizik.
  • Donna Karan és Vera Wang
  • Vera Wang valóság.
  • Vera Wng

Címlapfotó: Instagram/verawang

24 óra