DÖBBENET! Ezzel a 25 éves rapperrel jár a 63 éves Sharon Stone! - FOTÓK

Egy élő legenda, egy örök szexszimbólum. Elhinni is nehéz, Sharon Stone már túl van a 63-on is. Azt meg pláne, hogy egy alig 25 éves rapperrel jött össze a Page Six híre szerint. 

A 90-es években ismerte meg a nevét a világ, és gyakorlatilag azóta képtelen is elfelejteni. Pedig Sharon Stone már évek óta túl van a hatvanon is, és nem csak a korát, önmagát is kendőzetlenül vállalja. Emlékeinkben róla mégis az Elemi ösztön legendás jelenete ugrik be elsőként, amikor bugyi nélkül villantotta meg lábaközét a mozivásznon. Talán ez az a jelenet, ami megindította a színésznő legújabb udvarlóját is, igaz, ő akkor még nem is élt, amikor a világ mindezt megcsodálta.

Sharont és udvarlóját már többször is látták együtt - vad csókcsatát is vívtak!

via GIPHY

A 63 éves Sharon Stone a jelek szerint szerelmes lett. A Page Six híre szerint a színésznő egy 25 éves rapperrel jött össze, igaz, az Elemi ösztön sztárja egyelőre nem erősítette meg a hírt. A lap híre szerint mindenesetre a múlt héten egy Los Angeles-i klubban látták együtt a szokatlan párost, egy szemtanú pedig pikáns részleteket árult el róluk. "Csókcsatát vívtak és hip-hopra táncoltak" - árulta el egy forrás a portálnak. A társaságukban más hírességek is felbukkantak, többek közt a 32 éves Chris Brown is. "Remekül érzik magukat együtt, egy hullámhosszon vannak, és egyedülálló barátságot ápolnak" - ezt már a People forrása állította.

A srác igazi nevét viszont senki nem tudja - a foga meg arany!

Megdöbbent a világ! Ez a 38 évvel fiatalabb rapper Sharon új kedvese!
  • Sharon Stone koktélruhában.
  • RMR maszkban.
  • Sharon Stone és RMR együtt.
  • Sharon Stone és új udvarlója.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra