FOTÓK: 3 milliárdos ajándékkal lepte meg párját Brooklyn Beckham - Ezt látnod kell!

Tavaly április elején jelentettük ki határozottan: Brooklyn Beckham meg fogja kérni szerelme kezét. Igazunk lett. Arra azonban mi sem számítottunk, hogy az ifjú szívtipró 3 milliárdot sem sajnál a szerelméért. Fotók.

Nemrég lett 22 éves, de ha fel kellene sorolnunk csak a nyilvánosságra került kapcsolatait, bizony, akkor is nagy bajban lennénk. A kis Brooklyn meg akkor lenne nagy bajban, ha minden korábbi ígéretét és tervét megvalósítja. De egyelőre ilyen téren "szerencsére" megbízhatatlan. Ő ugyanis az elmúlt években úgy cserélgette a barátnőit, mint más a fehérneműt, és általában mindegyikkel azonnal esküvőt is tervezett.

Aztán megismerte Nicola Peltz-et, pikk-pakk eljegyezte, most meg milliárdokat költött rá... Ezt látnod kell!

via GIPHY

Tavaly tavasszal robbant a hír: Brooklyn eljegyezte fiatal szerelmét. Azt a lányt, aki a szüleinek köszönhetően nem csak nála, de az egész Beckham famíliánál jóval gazdagabb. Tavaly augusztusban aztán Londonban egy százmilliós jegygyűrűt fotóztak le a lány ujján. Vajon ki fizethette? Nos, ha a legfrissebb hírt elolvassuk, gyanítjuk, nem verte a földhöz. Brooklyn ugyanis most 10 és fél millió dollárt, azaz több mint 3 milliárdot fizetett ki egy luxusvilláért, ahol összeköltözhet a szerelmével.

22 évesen egy ilyen villába költözhet a sztárcsemete és szerelme! Ez sokaknál kiverte a biztosítékot!

Álmodtál már ilyenről,az biztos: Brooklyn 22 évesen 3 milliárdért meg is vette!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra