ELKÉPESZTŐ KÉPEK: 4 milliárdot bukott Matthew Perry - elengedte az álmát!

Matthew Perry mélyrepülése hónapok óta téma a világon, a Jóbarátok sztárja az alkohol rabja lett, és alaposan leépült. Nemrég egy fiatal nőt vett feleségül, most pedig újabb jelentős "veszteséget" könyvelhet el.

Matthew Perry idén már az 52-t tölti majd, de egy időben összetette volna a kezét, ha annyinak nézett volna ki. A Jóbarátok sztárja számos elvonokúrán van túl, sajnos egyik sem volt sikeres, néhány éve pedig egy szakítás miatt került padlóra. Az utóbbi hónapokban többször is megdöbbentő képeket készítettek róla, ami alapján a rajongók azért is aggódtak, hogy visszatérhet-e majd a Jóbarátok folytatására. Visszatért, igaz, napokig cikkeztek róla, nincs a topon. Látszólag lassan, érthetetlenül beszélt, kilógott a csapatból rendesen.

Most meg az derült ki, gyakorlatilag földönfutó lett - és 4 milliárdot "bukott" is.

Két éve nyáron érkezett az első megdöbbentő hír: Matthew Perry árulja az otthonát, amit egyedileg terveztetett és újított fel. 35 millió dollár volt az első ár, amit kért érte. Majd nem sokkal később kiderült, a malibui háza is eladó, ami végül hamar el is kelt. Alig néhány órája érkezett az újabb váratlan fordulat, Perry 3, 9 milliárd forintot engedett és végül körülbelül annyiért vitték el az álomotthonát, amennyiért vette. Hogy hol tervezi az életét, egyelőre senki nem tudja, ami biztos, időközben eljegyezte a 29 éves bejárónőjét.

Ebből a luxuskecóból mindenesetre csomagolnia kell - Sokan attól félnek, adósságai miatt válik meg mindenétől!

Egy élő roncs lett Matthew Perry - álmai otthonától is veszteséggel vált meg!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra