VÉGSTÁDIUM! Smink nélkül mutatta meg magát a Bűbájos boszorkák gyógyíthatatlan sztárja! - FOTÓK

Tavaly februárban egy kendővel a fején jelent meg egy rendezvényen, akkor derült ki, kiújult a súlyos betegsége a színésznőnek. Azóta kiderült, gyógyíthatatlan - most kemény szavakkal és képpel jelentkezett.

A fél világ volt szerelmes Shannen Doherty-be, aki a 90-es évek egyik legnagyobb sztárja lett köszönhetően két sikersorozatnak. A Beverly Hills 90210-ben Brenda Walsh bőrébe bújt, 111 epizódon át kergette őrületbe a férfiakat és csavarta el a tévénézők fejét. Majd 1998-tól a Bűbájos boszorkák-ban, Prudence 'Prue' Halliwell-ként tette ugyanezt két teljes éven át. A színésznő 2008-ig aztán aktívan dolgozott, több tucat filmben szerepelt. 2015-ben aztán az egész világot megdöbbentette a bejelentése: mellrákot diagnosztizáltak nála, áttétekkel. 

A betegsége tavaly újult ki, akkor bevallotta, búcsúleveleket kell írnia! Most megrázó képet tett közzé!

via GIPHY

A kezelését, és gyógyulását a színésznő évek óta folyamatosan kommunikálja a közösségi oldalán. Bő egy éve sokkolta a rajongókat egy interjújával. "Amikor a nyegyedik stádiumban van az ember, úgy érzi, mások azt várják, hogy nyugalomba vonuljon. De én még nem szeretnék lenyugodni. Még mindig sok élet van bennem" - mondta Shannen Doherty akkor, majd arról is beszélt, lassan búcsúleveleket kell írnia! A színésznő most ismét a címlapokra került, otthon, tévézés közben kívánkozott ki belőle egy gondolat, amivel a kolléganőinek is tükröt mutat.

Sőt, a betegsége végstádiumában szenvedő Shannen megosztott egy friss képet magáól, smink és filterek nélkül is!

Kemény üzenetet küldött a világnak és a rajongóknak a súlyos beteg színésznő! Fotóval!

Címlapkép: Profimedia/RedDot

24 óra