AGGÓDNAK A RAJONGÓK! Britney, mit szeretnél mondani ezekkel a videókkal?

Újabb különleges videókat osztott meg magáról a 39 éves Britney Spears, ami miatt a rajongói ismért aggódnak érte. De mit akar ezekkel üzenni?

Néhány hónapja derült ki, hogy a bíróságon kudarcot vallott az apjával szemben, Jamie Spears így már több mint 12 éve hivatalosan is a gyámja az énekesnőnek. Igaz, időközben kirendeltek mellé egy pénzügyi céget is, így az apuka már nem egyedül dönt Britney mesés vagyonával kapcsolatban. Ugyanakkor Britney nem adja fel és továbbra is szeretné, ha visszakapná az életét. 

Igaz, amíg ilyen videókat oszt meg nyilvánosan, még a rajongói sem hiszik, hogy ez jó ötlet lenne! Újabb két kisfilm érkezett!

via GIPHY


Az énekesnő ismét furcsa üzeneteket küldözget a világnak az Instagramon. Ismét táncos videókat posztolt, nem akármilyen jelmezekben, és való igaz, a koreográfiáiba nem is nagyon lehet belekötni. A rövid kis klipek mégis furcsának tűnnek. Az elsőben az énekesnő és élénk rózsaszín testhezálló és mélyen dekoltát ruhában pörög - kiszámíthatatlan és feszült. "Britney, jól vagy?" - kérdezik többen is nyilvánosan tőle. 

A másik felvétel alatt pedig már egyértelműen zavaros a mondanivalója! Csoda, hogy aggódnak érte?

Mit akarsz ezzel mondani, Britney? - Aggasztó dolgokat posztolt!

Címlapfotó: Instagram/britneyspears

24 óra