LEBUKOTT: megvan ki helyettesíti Samantha-t a Szex és New York folytatásában! - Fotó

Néhány napja írtuk meg, több új szereplő is érkezik a Szex és New York folytatásába, hogy betöltsék a sorozatnak hátat fordító Samantha által hagyott űrt. Most kiderült, egy másik sorozat legendás szereplője is köztük van. 

And Just Like That... címmel folytatódik a Szex és New York - jelentette be az HBO Max néhány hónapja. Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), Kristin Davis (Charlotte York) és Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) is igent mondott a csatorna megkeresésére, a Samantha-t alakító Kim Catrall viszont nem. Nagy meglepetést nem okozott, ugyanis ő már évekkel ezelőtt is ugyanezt tette a mozifilm kapcsán. Azóta az is kiderült, hogy oldják majd meg Samantha hiányát a készítők a történet szerint, sőt, az is, több színésznő is érkezik a triumvirátushoz.

Friss hír: egy legendás sorozat legendás színésznője is csatlakozik Carrie Bradshaw-ékhoz!

via GIPHY

"A folytatás az 50 évesnél idősebb nőkről szól majd. És olyan lesz, mint a való életben: az emberek jönnek-mennek, a barátságok elhalványulnak és új barátságok kezdődnek" - mondta egy műsorban az HBO programigazgatója, Casey Bloys, aki szerint a sorozat szereplői nem fogják emlegetni a múltat, így Samantha-t sem. S való igaz: azok a barátok, akik 30 évesen melleted vannak, nem biztos, hogy 50 évesen is a barátaid. De most nem emiatt került címlapokra a folytatás.

Kiderült, a Grey's Anatomy szexi sztárja pótolhatja majd Kim Catrall-t. Legalábbis ő a három új színésznő egyike!

Íme az új "Samantha" - legendás sorozatsztár érkezik!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra