Megszületett Pintér Ada harmadik gyermeke - Gyönyörű a neve! - Fotó

A közösségi oldalán jelentette be a műsorvezető, megszületett a harmadik gyermeke. 

Másfél éve derült ki, túl vannak az eljegyzésen, és az is, az esküvőt 2020 nyarára tervezik. A helyszín, a ruha és az időpont is megvolt, de Adáék úgy döntöttek, már a meghívókat sem küldik el. Az ok: a járvány. „Anyagilag sok embert megvisel ez az időszak. Abból indultam ki, hogy van 170 vendég a listán, a többségük vállalkozó, vagy olyan munkából él, akik most nem tudnak dolgozni. Nem akarom őket kellemetlen helyzetbe hozni azzal, hogy menyasszonytánc, ajándék…” – mondta ezzel kapcsolatban egy tévéműsorban Ada.

Íme egy szerelem képekben! A megismerkedéstől az esküvőig!

Ada jó ideje Németországba költözött, párja, Máté ugyanis ott él, így amikor elérkezettnek látták az időt és biztosak is voltak abban, hogy kapcsolatukat együtt képzelik el az életük végéig, összepakolta a cuccait a fiaival és útra kelt. December elején ismét a címlapokra került, párja oldalán ezzel a vicces fotóval kürtölte világgá, érkezik a baba.

Nos, a pici megérkezett: Ada egy cuki képpel kürtölte világgá a boldogságukat, gyönyörű nevet kapott a pici! A képet ide kattintva nézheti meg!

Szívből gratulálunk!

Címlapkép: Instagram/pinter_adrienn_ada_official

24 óra