Igazi hajasbaba - Dér Heni megmutatta kisfiát, Bendegúzt! - Fotók

Nem mindennapi módon, rendőrautóval ment a szülőszobára Dér Heni egy héttel ezelőtt, most végre megmutatta kisfiát és a szüléséről is mesélt.

Annyi szent, a babák születéséről szóló hírek nem így szoktak kezdődni és nem is a rendőrség honlapjáról értesül róla a világ: "A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály munkatársaitól kért segítséget egy autós 2021. május 13-án 10 órakor a VIII. kerületben. A férfi odaszaladt a rendőrökhöz, és jelezte nekik, hogy az autóban ülő feleségének szülési fájdalmai vannak. A rendőrök, azonnal cselekedtek, és kéklámpával, szirénát használva vezették fel az ismert színész-énekesnő házaspárt." - írta közleményében a police.hu egy hete.

Bizony, Dér Heniék kisfiának érkezése nem mindennapira sikeredett! De már fotó is van!

A Story magazin cikkéből ma kiderült, az énekesnő és szerelme úgy indult kórházba, hogy 9-10 perces fájásai voltak Heninek. Aztán dugóba kerültek, akkor meg már hárompercenként jöttek. Gergő pedig úgy döntött, segítséget kér a velük szemben araszoló rendőröktől. "Jöttek a fájások, vergődtem, Gergő pedig egy hős volt mellettem. Beöltözött, pontosan tudta, hogyan kell támogatnia engem: a lelkével. Arra figyeltem, hogy túléljem a következő fájást – szó szerint. Tudtam, hogy ez ilyen lesz, és csak az lebegett a szemem előtt, hogy nemsokára a kezemben tarthatom a fiam. Természetes módon szültem. Sejthető volt, hogy nem lesz kicsi baba, mert bő egy héttel túlhordtam" mesélte Heni a hetilapnak.

Bendegúz igazi hajasbaba - a büszke szülők meg is mutatták őt!

Heni szerint az apukájára hasonlít a kisfia - Szerinted?

Címlapfotó: Instagram/heni_der_official

24 óra