LEBUKTAK: Házas sztárt csókolt a szexi színésznő, ezt kéri most a férfi felesége - FOTÓK

Egy házas Hollywood-i sztárral vívott forró csókcsatát a szexi színésznő, egy paparazzi leplezte le őket. Most a férfi felesége miatt meglepő fordulatot hozott a kínos ügy. 

A Mamma Mia című musical egyik ünnepelt sztárja október közepén nem a szakmai sikerei miatt került a címlapokra. Az akkor 31 éves Lily James-t akkor Rómában fotózták le, ami önmagában nem lenne gond, igen ám, de egy nála 19 évvel idősebb házas Hollywood-i hírességgel hetyegett. A Tomb Raider akkor 50 éves sztárja, Dominic West tíz éve vette el a feleségét, és eddig fel sem merült, hogy a kapcsolatuk megromlott volna.

Mert, hogy nem is romlott meg - a feleség a lapokban szembesült turbékoló férje fotóival!

via GIPHY

Először egy elektromos rolleren látták október elején a két sztárt együtt, önfeledten száguldottak Róma történelmi Belvárosában, és sorra járták a helyi nevezetességeket. Ezt a képet talán még ki is magyarázhatta volna, de érkezett egy újabb, amelyen már a színész keze nem akárhol pihent meg a fiatal színésznő testén. A címlapképünk pedig egyenesen több, mint beszédes. A színész sebtiben hazautazott, majd két nappal később a feleségével álltak ki a sajtó elé, és az alábbi nyilatkozatot tette: "A házasságunk erős és még mindig együtt vagyunk. Köszönjük. Catherine és Dominic."

Néhány héttel később a felesége azonban elköltözött tőle. Most azonban újabb meglepő hírek érkeztek! 

Ezt kéri a sztár felszarvazott felesége tőle! Kínos az ügy...

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra