EZ NEM DÍSZLET: bő egymilliárdért árulja Steven Seagal a mesebeli palotáját! - Fotók

Megválna a kacsalábon forgó palotájától a legendás akcióhős. Hihetetlen képek érkeztek - nem, ez nem film, ez a valóság!

Leírni is hihetetlen, Steven Seagal lassan jövőre már a 70-et tölti majd - az amerikai származású akciófilmszínész, producer, forgatókönyvíró filmjein generációk nőttek fel. Mivel ma is rendszeresen képernyőre kerülnek, a 7 danos aikidomester busásan megél a múltjából is. Filmjeivel a becsések szerint eddig 850 millió dolláros bevételre tett szert. S hogy mit jelent ez forintban, több mint 250 milliárdot! 

Most újabb milliárddal nőhet ez az összeg - ha eladja ezt a kacsalábon forgó csodát!

via GIPHY

Steven Seagal 3,8 millió dollárért, azaz több mint 1,1 milliárd forintért hirdeti arizonai álomotthonát. Alig 2 éve egymilliárdért próbálta meg eladni, a jelek szerint sikertelenül. A ház egy 12 hektáros telken fekszik, 836 négyzetméter lakóterülete van. A házban 5 hálószoba és 6 fürdőszoba található, méretes kandalló a nappaliban, mozi és a birtokon egy vendégháznak is marad hely bőven. De az igazi csoda a panoráma, és a végtelenített medence, amelyben látszólag a környező hegyekig és völgyekig úszhatunk.

És még valami: golyóálló az összes üveg! De milyen is lehetne, ha Seagal-ról van szó!

Íme Steven Seagal mesebeli otthona! Ilyet még nem láttál!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

VIDEO
Kedvenceikről meséltek a kutyabarát sztárok

24 óra