MEZTELEN: levetkőzött a Playboynak David Hasselhoff ducimodell lánya! - Fotók

David Hasselhoff lánya más utat jár, mint a fejüket modellkedésre adó celebcsemetét. A 28 éves Hayley az első plus size modell, aki levetkőzött a német Playboynak.

Johnny Depp lánya, Lily Rose, Stallone gyerekei, és Alec Baldwin lánya is sorra kapják a felkéréseket a nagyobbnál nagyobb divatcégektől. Hailey Baldwin, aki ma már Bieberként ismert és Kaia Gerber, az egykori szupermodell, Cindy Crawford lánya pedig ma már külön kategória a maga nemében. Fiatalok, soványak, és sikeresek. Van azonban valaki, aki nem - mégis megőrül érte a divatvilág!

David Hasselhoff lánya külön utakon indult el - és most történelmet írt!

via GIPHY

Hasselhoff lány keresett és népszerű modell lett. Pedig kisgyerekként sem volt soha vékony, csodaszép arcának köszönhetően azonban utat tört magának a divat világában. S most elős plus size modellként a nyuszi magazinnak vetkőzött le. „Szeretném arra ösztönözni a nőket, hogy szeressék magukat úgy, ahogy vannak. Emlékeztetni akarom őket arra, hogy szépek, és hogy a testünk az otthonunk. El kell kezdenünk túllépni mások elképzelésein a társadalmi szépségnormákkal kapcsolatban, és végre fel kell ismernünk saját értékünket - bármilyen formától vagy mérettől függetlenül." - nyilatkozta a fotózása kapcsán a német Bild-nek.

Hayley képei felrobbantották a netet - világszerte! Bátor sorozat egy bátor utat járó celebcsemetétől!

Nem szégyenlős, fontos üzenetet terjeszt a nők közt meztelen képeivel!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra