BUMMM: Rita Ora bikinijéből mindene kiesett - De: mi ez a bugyi? - Fotók

Most már kezd gyanús lenni, hogy félévente érkezik róla egy ilyen sorozat: Rita Orának a bikinifelsővel gyűlt meg a baja. Alulmaradt. 

Énekesnőként lett világhírű, de nem túlzunk, ha azt állítjuk, az utóbbi években főként már a villantásaival tartja magát a köztudatban. Rita Orát nem véletlenül követik 16 millióan, a hűséges rajongók rendszeresen megkapják azt, amiért őt választották a közösségi oldalon. Igaz, a 30 éves sztárnak már többször meggyűlt a baja a képeivel. ELőfordult, olyan photoshopolt képet osztott meg, amelyiken a vak is látta, módosították. Hiába törölte pillanatok alatt, napokig rajta nevetett a világ.

Ami most érkezett róla, az bizony nem photoshop!

via GIPHY

Rita Ora egy ideje Ausztráliába tette át a székhelyét, ahol a The Voice című tehetségkutatóban zsűriként keresi a jövő nagy énekeseit. Az énekesnőt természetesen éjjel-nappal követik a paparazzik, hátha megtudnak valamit az életéről, így számíthatott volna arra, ami történt. Rita egy olyan napon, amikor épp nem forgattak, a bérelt otthona tetőteraszára feküdt ki napozni. Az még hagyján, hogy természetesen tálcán kínálta magát a paparazziknak, de azt talán ő sem vette észre, hogy a nagy telefonozgatás közben mindene kiesett a fakatnyi bikiniből.

Az első negyed éven vagyunk túl, Rita Ora máris összehozta az év villantását!

Az év villantása ez eddig - nehéz lesz überelni! De ez a bikini alsó...

Címlapfotó: Instagram/ritaora

24 óra