HÁBORÚ! Váratlan dolgot szúrtak ki a rajongók Alec Baldwinék 3 hetes lányának fotóján! - Fotók

Alig három héttel ezelőtt született meg a hatodik közös gyermekük, Lucia friss képén azonban a rajongók kiszúrtak valamit, ami miatt egymásnak is estek. 

Kétségtelen, nem csak a hét, hanem eddig az év egyik legváratlanabb és legmeglepőbb híre volt, amikor alig három heten a Baldwin-család a közösségi oldalán jelentette be, ismét szülők lettek. Persze, előfordult már máskor is, hogy egy sztárpár a baba érkezéséig el tudta titkolni a várandósságát, Hilaria esetében ez azonban így is képtelen hírnek tűnt, előző gyermekük, Eduardo ugyanis tavaly szeptemberben, azaz 5 hónapja jött csak a világra. 

Azóta kiderült, a kislányukat egy béranya hozhatta világra, az azonban, ami vele történt, már biztosan a szülők döntése. Sok rajngót sokkolt is! 

via GIPHY

Valójában oltári cukik: a legendás színész, Alec Baldwin az igazak álmát alussza, miközben mellette egy apró kislány, María Lucía Victoria is az álmok birodalmában kalandozik. "Be kellett hoznunk még egy szobatársat" - írta ki a képhez Alec Baldwin, hiszen az ébredése után ő maga is megosztotta a felesége által közzétett képet. A színész 2 milliós rajongótáborának azonban szemet szúrt valami, és egyre többen szóvá is tették. Vélemény véleményt követett, majd valóságos háborúvá dagadt a szócsata. Hilaria képe alatt kommentelni sem lehet a képet - vajon véletlen?

Ami tény: a szülők dönthettek arról, hogy ezt teszik a lányukkal. De a jelek szerint ezt nem mindenki képes elfogadni és feldolgozni!

Csak egy képet osztottak meg Luciáról, neik estek a rajongók!

Címlapfotó: Instagram/hilariabaldwin

24 óra