Tik-Tok sláger tett egy éve a száma, ezt a 700 milliós villát vette most meg a 25 éves sztár! - Fotók

Ha valaki meghallja a legismertebb számát, azonnal rávágja, ismeri. Ha meg kellene nevezni az előadót, 10-ből 8 ember biztos csődöt mondana. Pedig már milliomos. 

Néhány éve kezdte el bontogatni a szárnyait, a nagy áttörést pedig az a dal hozta meg a számára, amiben a jelek szerint ők maguk nem is igazán hittek, a Tik-Tokon azonban járványként kezdett pusztítani. Doja Cat néhány napja már a Grammy-n, egy mélyen kivágott ruhában pózolt a vörös szőnyegen. Legendás dala jelölést kapott, de a díjat nem sikerült vele bezsebelni. Ugyanakkor nem kell bánkódnia, hiszen még mindig csak 25 éves, van ideje bizonyítani. 

Filléres gondjai meg már most sem nagyon vannak! Nem akármilyen képek érkeztek!

A jelek szerint cseppen sem bánkódik az elszalasztott Grammy miatt, sőt, meg is lepte magát rögtön egy Beverly Hills-i házzal. Alig több mint egy éve küldték szét a rdióknak a Say So-t, azóta sem nagyon tudott koncertezni, így a bevételeit kizárólag a közösségi oldalak és rádiók jogdíjaiból kalkulálhatta. Hihetetlen, de rosszul így sem járt. Elég csak megnézni azt a 60 éves házat, amit most zsebből kifizetett, hogy a sztárok életét élhesse. Közel 700 millió forintnyi dollárt kellett kicsengetnie, és meg sem kottyant neki.

Íme Doja Cat új otthona - "Köszi, Tik-Tok!"

Gyakorlatilag egy dal hozta meg neki a világhírnevet! Meg ezt a villát!

Címlapfotó: Instagram/dojacat

24 óra