PIP PIP HURRÁ! Hatalmas örömhír érkezett Pippa Middleton-ról!

Ismét címlapokon Katalin hercegné húga, Pippa a királyi esküvőn a hátsójával, most egy óriási örömhírrel került oda. Anya lett!

Hétfőn másodszor is anya lett Pippa Middleton, Katalin hercegné húga. A People magazin híre szerint a kislánya egy igazán különleges nevet kapott, amit Katalin hercegné inspirált: Grace Elizabeth Jane Matthews. Azt ugyanis kevesen tudják, hogy a hercegnének szintén Elizabeth a másik neve. A párnak két éve született meg a kisfia, Arthur, így most négyfősre bővült a család. A várandóssága alatt Pippa igyekezett elbújni a fotósok elől, így csak kevés kép készült róla ebben az időszakban.

Hogyan is felejthetné el a világ azt a napot, amikor Vilmos herceg oltár elé kísérte kedvesét, Kate Middletont. 2011. április 29-t írtunk, és nem túlzás, az egész világ a televízió előtt ült, hogy élőben követhesse a királyi esküvőt. A napnak azonban akadt még egy nagy nyertese, akire még állítólag a menyasszony is megorrolt picit: Katalin hercegnő testvére, Pippa Middleton ugyanis ellopta a showt.

Az esküvő helyett a legtöbben az ő fenekéről beszéltek!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra