CSAK FA ÉS KŐ: 12 milliárdért árulja Tom Cruise a mesebeli birtokát! - Fotó

Mindenki tudja, kié ez a ház, de ilyen közelről még kevesen láthatták. Tom Cruise siekrei fénykorában tervezte és építtette - most megválik tőle.

1981-ben forgatta az első filmjét, de csak 1986-ban a Top Gun című filmmel lett világhírű. Onan pedig nem volt megállás. Tom Cruise az egyik legkeresettebb és legjobban kereső Hollywood-i sztár lett, akiért természetesen odavoltak a nők is. 1987-ben Mimi Rogerst kísérte oltár elé, majd három évvel később elváltak. Ugyanabban az évben, 1990-ben ismerte meg Nicole Kidmant a Mint a villám forgatásán, még ugyanabban az évben Karácsonykor feleségül is vette. Kapcsolatuk 2001-ig tartott, majd jött Penelope Cruz, végül Katie Holmes, akivel 2006-ban keltek egybe. 2012-ben váltak el, egy közös kislányuk született, Surie Cruise.

Cruise most azt az otthonát árulja, amit 1994-ben építettet maguknak, Nicole Kidman férjeként. Ilyet ritkán lát az ember fia!

via GIPHY

Tom Cruise nem véletlenül lóg ki még a Hollywood-i sztárok közül is - ő egy egészen más világ. Erről árulkodik a Colorado-i birtoka is, ami alig 4 órányi autóútra van Aspentől, Telluride belvárosától néhány percre. Egy 320 hektáros birtokon, egy domboldalban fekszik az ezer négyzetméteres ház, amit három oldalról nemzeti parkok erdejei vesznek körül. A ház tulajdonosa az otthonából csodálhatja meg a közeli repülőtéren felszálló és landoló gépeket, de a ház ne csak ettől különleges. "Mindenki tudja, hogy kié ez a ház. De csak kevesen láthatják így" - mondta az ingatlanügynök, akinek exkluzív képei is vannak a 12 milliárdért meghirdetett csodáról.

Terméskőből, cédrusból készült Tom Cruise álma 25 éve - ilyet azóta sem nagyon láthattál!

Álom? Nem! Ez álom a köbön - Tom Cruise birtoka és háza mindent überel!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra