LESIFOTÓK BUKTATTÁK LE: mindenórás kismama a híres színésznő - Fotók

Máig nem jelentette be hivatalosan, hogy anya lesz a terhességét egy az ablakából őt lefotózó civilnek köszönhetően tudja a világ. Most ne akármilyen lesifotók érkeztek.

Gyakorlatilag 30 éves kora előtt szinte mindent megnyert, amiről egy színésznő álmodhat, a Kaliforniai álom című filmben nyújtott alakításáért Oscar- és Golden Globe díjat is kapott. Szinte ezzel egyidőben a Saturdy Night Live forgatásán pedig megismerte a műsor egyik írójával, Dave McCary-vel, szinte azonnal egymásba estek. Emma Stone-ék azóta sem fékeznek: tavaly év végén ők maguk jelentették be - megvolt a lánykérés is!

A babáról nem mindennapi módon szerzett tudomást a világ - amit most nem akármilyen képek erősítenek meg!

A korábbi hírek szerint a szerelmesek tavaly márciusra esküvőt is terveztek, de jött a koronavírus, és el kellett halasztani az egészet. De állítólag így is túl vannak rajta: korábbi hírek szerint tavaly májusban, titokban fogadtak örök hűséget egymásnak, szeptemberben pedig nem mindennapi hír érkezett, nem mindennapi képekkel: Emma Stone babát vár. A színésznőt egy nő az ablakából fotózta le az utcán sétálva és egyértelműen kijelentette, szerinte babát vár.

Most friss képek készültek a színésznőről - lehet, hogy az utolsó kismama fotók? Hihetetlen nagy a pocakja!

Hihetetlen képeket lőtt a lesifotós - talán az utolsó kismama képek!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra