Pásztor Anna életveszélyes balesetet szenvedett - Fotó

Bordáját törte a gyönyörű énekesnő - nem akármilyen képet osztot meg. 

Október végén, a Dancing with the stars harmadik adásának főpróbáján komoly baleset érte Pásztor Annát, aki ez idáig elegánsan hallgatott, milyen fájdalmak között táncolt a táncos showműsorban - írja a Femcafe.hu. Egy rosszul sikerült emelés után sérült meg, de az őt ellátó orvos azt mondta, hogy bordaközi izomhúzódása van. Január elején azonban felkeresett egy másik orvost, aki közölte vele: bordatörtést szenvedett.

Pásztor Anna január elején ment el röntgenre, mert az egyik bordáján észrevett egy kis puklit. Kiderült, hogy a műsorban szerzett sérülése életveszélyes volt, a törött bordája átszúrhatta volna a tüdejét. "A rossz hír, kisasszony, hogy eltörte a bordáját, a jó hír, hogy már-már összeforrt, ami nagy szerencse az elmúlt hetek heves táncikálása közepette, esetleg vigyen gyertyát egy közeli templom falára, hogy nem engedte a Jóisten, hogy átszúrja a törött borda a tüdejét..." - idézte fel az énekesnő az orvosi szakvélemenyt.

"A törés után másnap, szombaton volt a harmadik élő adás... Nem is tudtam felkelni a reggeli kamerapróbára, délre szedtem össze magam, bementem... Lesz, ami lesz... A TV2-es dokinak megmutattam, izomhúzódásra gyanakodott, felkínálta a fajdalomcsillapító szurit, de inkább csak a gyógyszert és az izomlazítót vettem be, de annyira kiütött, hogy csak vigyorogtam, mint a tejbetök... Estére nem vettem be (...) Gyuri elmondta másnap, hogy fel volt készülve arra, hogy lehozzon a parkettről, ha kell a karjában" - tette hozzá kálváriájához a hivatalos oldalán az énekesnő, akinek egyébként már összeforrtak a bordái, így szabadon mozoghat.

Nemrég pikáns fotókat osztot meg magáról Pásztor Anna! Mutatjuk!

Címlapfotó: Instagram/pasztorannaenekes

24 óra