ÁLOM: közel másfél milliárdért vett nyaralót a Dancing With The Stars csillaga! - Fotók

Tavaly nyáron elismerte, 15 kilót szedett fel és azt is, egy cseppet sem zavarja. Most egy nem akármilyen nyaralóval lepte meg magát. A víz mossa az alját.

Tyra Banks tizenöt évesen kezdte modellkarrierjét, és az első afroamerikai nő lett, aki szerepelhetett a CQ és a Sports Illustrated címlapján. 24 évesen pedig csatlakozott a világ leghíresebb modellcsapatához, a Victoria's Secrethez. Párhuzamosan ezzel kezdte el építeni filmes karrierjét, 2000-ben pedig a Sakáltanyában alakított emlékezeteset. 2003-ban pedig producerként dobott nagyot, elindította a Topmodell leszek! című realityt, ami 2015-ig nagy sikerrel futott.

Néhány hónapja különös hír jelent meg róla: elárulta, sokat felszedett. 

via GIPHY

Elmondása szerint 2019-nem indult gyarapodásnak, de egy percig nem aggódott emiatt, sőt, tavaly mindenkit határozottan intett nyugalomra: "A kilók egyszer el fognak tűnni. De nem ma" - mondta ezzel kapcsolatban akkor, és a Dancing With The Stars oszlopos tagjaként, november végén is így állt kamerák elé - mindenkit lenyűgözött. Csak úgy, mint a napokban: egy ügynökség tudta meg, hogy több mint 4,7 millió dollárért, azaz 1,4 milliárd forintért vett magának egy 380 négyzetméteres házat Malibuban. Az óceán olyan közel van, hogy a hullámok a ház alját mossák, azonban nem csak emiatt esik le az emberek álla.

A nők pedig a tetőteraszáért vannak oda - mondjuk, megértjük!

Plus sizeként is imádja a világ, új nyaralója miatt pedig mindenki sárga az irigységtől!

Címlapfotó: Instagram/tyrabanks

24 óra