VIDEÓ: ezt kéri Siklósi Örs zenekara a rajongóktól

Nem túlzás, az egész országot megrázta a fiatal énekes halála, sztárok tucatjai búcsúztak tőle a közösségi oldalakon. Az AWS tagjai most egy videót tettek közzé.

Fél éve diagnosztizálták nála a betegséget, pénteken elvesztette a harcot: elhunyt Siklósi Örs, A Dal nyertes AWS zenekar frontembere. A tragédia hírét a zenekar a közösségi oldalán osztotta meg. "Elmondani az elmondhatatlant, leírni a leírhatatlant. Ez az, amit most meg kell tennünk. Júniusban Örsnél leukémiát diagnosztizáltak. Megszakadt szívvel tudatjuk veletek, hogy tegnap, február 5-én társunk, barátunk, testvérünk, Siklósi Örs 29 éves korában hosszú küzdelem után távozott közülünk." - írták a bejegyzésükben, ami - nem túlzás - az egész országot megrázta. 

A zenekar most egy friss videót osztott meg - a rajongóknak üzentek!

Az AWS most egy videóban üzent a rajongóknak. "Létrehoztunk egy helyet, az Akvárium lépcsői alján, ahol el tudtok köszönni Örstől. Egy hétig lesz lehetőségetek erre. Ez nem egy szervezett megemlékezés, ez egy gyertyagyújtás.

Arra kérünk Titeket tartsátok tiszteletben a következő kéréseinket és vegyétek figyelembe a hatályos járványügyi szabályozást:

A járványra való tekintettel korlátozott számban tudtok majd lejönni gyertyát gyújtani. Ne egyszerre, ne tömegesen érkezzetek.

Tartsátok be a 2 méteres távolságot egymás között és mindenkinek kötelező a maszk viselése!

Mivel mindenfajta gyülekezés tilos, így gyertya gyújtás után kérlek engedjétek a többieket is és hagyjátok el a helyszínt.

Kérünk a helyszínen kívül (az Erzsébet téren) se gyülekezzetek."

- írja a zenekar.

Címlapfotó: Facebook/awszenekar

24 óra