Karácsony óta titkolta a magyar énekes, gyermeke született!

Címlapon jelentette be az örömhírt, ismét kisfia született.

Az RTL Klub tehetségkutató-műsorában nagy sikert elért Tabáni István az utóbbi években nemcsak karrierjét építette, hanem családot is alapított. Három évvel ezelőtt a közösségi oldalán jelentette be az örömhírt, hogy május 27-én reggel megszületett első kisfia, Nataniel István, akiről egy gyönyörű babafotót is megosztott - írja a Femcafe.hu. Feleségével, Csillával már régóta vártak a pillanatra, hogy a karjukan tarthassák szerelmük gyümölcsét.

"Elmondhatatlanul boldogok vagyunk, mert a legnagyobb ajándékot kaphattuk meg az élettől, amit csak lehetett: egy gyermeket, a kisfiunkat, akivel igazi családdá váltunk" - nyilatkozta akkor, most ismét a Storyban jelentette be, megérkezett a második fia.

Még karácsony előtt néhány nappal született meg második fiuk, aki a Noel Dominik nevet kapta. Tabáni István felesége a Storynak elárulta, hogy a babájuk nevéről elég nehezen egyeztek meg a férjével. "Még két fájás között is a neveken alkudoztunk. Végül közel egy órával a baba születése után választottuk ki a Noel nevet, majd jóval később a Dominikot, ami Pistinek tetszett, én pedig megbarátkoztam vele" - vallotta be őszintén Csilla, aki a gyerekek előtt jogászként dolgozott.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra