Megőrülnek a nők a fürdőszobájáért: Ashley Tisdale új villája egy álom - Fotók

Alig két hete írtuk meg, a várandós Ashley Tisdale váratlanul meghirdette az otthonát. Most nem mindennapi képek érkeztek: kiderült, hová költözik - a fürdőszobája meg epic.

Ashley Michelle Tisdale alig tizenévesen kapott néhány filmszerepet, majd a 2000-es évektől indult el a világhírnév felé vezető úton. Előbb megkapta Maddie Fitzpatrick szerepét a Disney Channel egyik sorozatában, a Zack és Cody életeben, majd Sharpay Evans-t játszhatta el a High School Musicalben. Huszonkétévesen pedig kijött az első szólólemezével. Pályája azóta is töretlen, 2014 óta ráadásul boldog feleség is. Szeptemberben Ashley-ék nem mindennapi képekkel kürtölték világgá szülők lesznek.

Alig két hete derült ki, elköltözik álmai otthonából, most az is kiderült, nagyon szakít ezzel is...

via GIPHY

Ashley alig másfél éve vett magának egy gyönyörű villát, Los Feliz egyik legszebb részén. Akkor 1,2 milliárdot fizetett érte. Ezt a házat hirdette meg alig két hete 1,7 milliárdért. Egy reggel arra ébredt, a szomszéd kivágta az udvarán lévő méretes fákat, amelyek az árnyékot, biztonságot adták - cserébe hihetetlen panoráma tárult eléjük. De ez sem  változtatott a döntésén, mert úgy tűnik, Ashley máshol szeretné felnevelni a gyermekét, és mára az is kiderült, hol. A színésznő 1,2 milliárdért Hollywood Hills-ben vett megy egy villát.

A nők az egyik fürdőszobáért őrülnek most meg - ilyen talán csak a filmekben van!

Három fürdő, három háló - Ashley pocakja már szépen kerekedik!

Címlapfotó: Instagram/ashleytisdale

24 óra