ELŐTTE-UTÁNA: Conchita Wurst sminkvideóját mindenkinek látnia kell!

Conchita Wurst karatkerének szerves része az átalakulás, most egy nem mindennapi videóban mutatta meg, hogyan lesz Thomas-ból szakállas énekesnő.

Hét éve lesz lassan, hogy megnyerte az eurovíziós dalversenyt, Conchita Wurst azóta sem képe seltűnni a süllyesztőben. Ráadásul mindezt úgy, hogy igazából ez idő alatt egyetlen olyan slágert sem sikerült készítenie, ami letarolta volna a világot. Persze, sokak szerint könnyű dolga van, hiszen az, hogy szakállas nőként állt színpadra az eruóvíziós dalversenyen, is akkora pluszt jelenthetett, aminek köszönhetően egészen a dobogó csúcsáig repülhetett az országok közti megmérettetésen. 

Az elmúlt években gyakran kamatoztatja ezt a képességét - most is!

via GIPHY

A verseny óta Conchita egy valóságos kaméleon lett. Előbb kopasz fejjel, de mélyen dekoltált ruhában jelent meg a bécsi operabálon, majd a barna hajzuhatagával kezdett el játszadozni. Hol szőke lett, hol rövid, hol rózsaszín, majd hirtelen őszhajú bácsivá vált. Ezt követően egy német tévéműsor kedvéért kürtölte világgá, ismét Tom Neuwirtként űll kamerák elé, nők millióinak a szívét rabolta így el. Nem véletlen, Tom Neuwirt állítólag nagyon helyes pasi. De a nagy átalakulás ismét csak időszakos lett, Conchita ismét egyre gyakrabban tündököl régi fényében.

Most egy nem mindennapi videót tett közzé arról, hogyan alakítja át magát Tom-ból Conchitává!

Leleplezte a nagy titkát - így lesz Tom-ból Conchita Wurst!

Címlapfotó: Instagram/conchitawurst

24 óra