ESKÜVŐI KÉPEK: formabontó overallban ment férjhez Dér Heni!

Alig egy hete robbant a hír, titokban házasodott össze Dér Heni és szerelme, most friss fotók érkeztek a nem mindennapi eseményről. Heni ruháját át is kellett alakítani...

Már a második randevú után összeköltöztek, hiszen Dér Heni az első randijuk után érezte, hogy valami igazán különleges dolog történik velük. Az énekesnő néhány hónappal ezelőtt árulta el féltve őrzött titkukat, rövidesen szülők lesznek. A meglepetésekből erre az évre is tartogattak, alig egy hete, a Story magazin címlapjáról derült ki, hogy eg ytitkos karanténesküvőn fogadtak örök hűséget egymásnak.

Heni most nem mindennapii titkot árult el a ruhájáról - és friss képek is érkeztek!

via GIPHY

Dér Heni most nem mindennapi képeket osztott meg az esküvőjéről és háláját fejezte ki, mert élete legszebb napja előtt a kedvéért ég a ruháját is átalakították úgy, hogy kismamaként az a lehető legkényelmesebb és legszebb legyen. "Egyszerű, vagány, formabontó egy kicsit az overall-al, viszont kecses eleganciát adott az összképnek a csipke és a gyönyörű kabát, amiben alig látszott a pocakom köszönve a formának... Már azon gondolkodom, hogyan alakítsuk át, hogy még valamikor fel tudjam majd venni" - írta a bejegyzéséhez nagyokat mosolyogva.

Ezt a ruhát látnod kell - Heniék csak úgy sugároznak a boldogságtól!

Íme az ifjú pár első közös képei - különleges ruhái voltak Heninek!

Címlapfotó: Instagram/heni_der_official

24 óra