Címlapon mutatta meg a szerelmét a 18 éves Gáspár Virág! - Fotók

Először nyilatkozott az életéről, a gyerekkoráról és először mutatta meg a szerelmét a világnak Gáspár Virág. Krisztián egy diszkóban lépett oda hozzá...

Gyermekként ismerte meg az ország, Gáspár Virág tavaly pedig már a tizennyolcadk életévét is betöltötte. A kisebbik Gáspár-lány az elmúlt években nem nagyon hallatott magáról, friss képek is csak ritkán, családtagjai révén kerültek elő róla. Ilyen alkalom volt a születésnapja is, a buliképeken pedig felbukkant egy rendkívül jóképű és szemtelenül fiatal srác is. Győzike akkor büszkén kotyogta ki, lánya szerelméről van szó.

Hónapok teltek el azóta, most címlapon virít a fiatal szerelmespár!

Gáspár Virág életében először, a Story magazinnak adott most nyilatkozatot, amiben elmesélte többek között azt is, hogy a családi valósásgshowjuk az egész gyerekkorára hatással lett. Győzike lányát zavarta, hogy mindenki ismeri, hogy közös képeket akarnak vele, talán ennek is köszönhető, hogy visszahúzódó lett. Szülei is féltették, ezért ritkán járt el otthonról, nehezen ismerkedett, és a fiúk is féltek közeledni hozzá. Aztán alig több mint egy éve egy diszkóban megismerte Krisztiánt, akivel ezt követően házibuliban is találkozott, majd bejelölték egymást a közösségi oldalon és beszélgetni kezdtek.

A fiatal srácért ma már Győzike is rajong, Virág büszkén mesélt róla és mutatta meg most az első közös címlapfotózásukon!

Íme Krisztián - ő rabolta el a 18 éves Gáspár Virág szívét!

Címlapfotó: Facebook/gyozo.gaspar

24 óra