Radics Gigi az újabb áldozat - hatalmas veszteség érte!

Nem ez az első eset az elmúlt hónapokban, Dzsudzsák Balázs, Sebestyén Ági, Kajdi Csaba is ját már így. Radics Gigi az újabb áldozat.

Török hackerek kezébe került Radics Gigi Insta-oldala. "Én jól vagyok, nincs semmi gond. Persze lelkileg megviselt, hogy ellopták a profilomat. Nagyon fontos volt nekem az az oldal, sok olyan fotó és kiírás volt ott, amelyek pótolhatatlanok, ráadásul az utolsó megosztott képem a kislányom, Bella volt, és az a sok kedves komment, üzenet mind eltűnt. Emellett olyan sztárok is követtek, mint Cardi B vagy Quincy Jones, ami emberileg és szakmailag is nagy siker volt az életemben" – mesélte a Blikknek az énekesnő.

"Török hekkerek állnak a történtek mögött. Eleinte csak írogattak, úgy adták elő, mintha az Instagram nevében üzennének, de másnap már nem tudtunk belépni a profilra. Sajnos hiába jeleztük az oldal üzemeltetőjének a problémát, nem tudnak vele mit kezdeni, sőt nincs is rendes ügyfélszolgálatuk, ahol tudnának segíteni. Persze mindent megteszünk, hogy visszakapjam a profilt, de lehet, hogy ez nem sikerül majd" - tette hozzá a lapnak.

Az énekesnő reméli, sikerül visszaszerezniük, vagy hamar felépíthet egy új oldalt, hiszen idén tervezi, hogy indul A Dal című versenyen.

Címlapfotó: Facebook/radicsgigihivatalos

24 óra